Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

Levitra Online

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

Gebruik, Dosering, Bijwerkingen

Informatie over de geneeskunde Levitra

U moet zorgvuldig lezen deze instructie van de geneeskunde Levitra. Deze handleiding beschrijft de geneeskunde Levitra in de pillen dosering van 5, 10, 20 mg. U moet uw arts raadplegen in het geval heb je enkele vragen over dit geneesmiddel.

De geneeskunde Levitra. Algemene informatie

De geneeskunde Levitra is voorgeschreven voor de behandeling van mannelijke erectiestoornissen. De erectiele storing is het onvermogen om te krijgen en te houden een constante erectie tijdens de geslachtsgemeenschap. Het werkzame bestanddeel is Vardenafil.

Vorm van de productie en de ingrediënten van Levitra

Levitra wordt geproduceerd in de vorm van filmomhulde tabletten, één blister bevat 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 12 pillen. Een pil van Levitra bevat het werkzame bestanddeel Vardenafil van 5, 10 of 20 mg (vardenafil hydrochloride Trihydraat).

De belangrijkste kenmerken van Levitra en de impact op iemands organisme

Levitra is een inhibitor van de omwenteling van fosfodiësterase 5e soort (PDE5) en wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke erectiestoornissen, zoals vroeger werd vermeld. Hemodynamische proces optreedt tijdens de erectie die de gladde spieren van holle organen van een penis en arteriolen daarin ontspant. Tijdens seksuele stimulatie komt voor eerste golf van stikstofmonoxide (NO)-emissie van de holle organen en cyclische calciumguanosine monofosfaat (cGMP) wordt verhoogd. Dit gaat gepaard met spier ontspanning van holle organen, en als resultaat bloed stroom naar de penis wordt verhoogd. De functie van Levitra (vardenafil) is het blokkeren van PDE5, die cGMP splitsen, tijdens seksuele stimulatie endogene NO in de holle organen wordt verhoogd en de drug verhoogt de reactie op seksuele stimulatie.

Farmacokinetiek van Levitra.

De drug Levitra wordt snel geabsorbeerd als een regel, het effect van het medicijn begint in 15-25 minuten na het nemen, en de duur van doeltreffende actie van de drug is 4-5 uur na nemen. Gemiddeld wordt het maximumeffect Cmax bereikt in een uur (varieert van 30 tot 120 minuten). Opgemerkt moet worden dat vette levensmiddelen Cmax en de absorptiesnelheid van Levitra verandert. Gewone voedsel vermindert niet de farmacokinetische eigenschappen van Vardenafil.

Wijze van gebruik en toediening van Levitra.

Levtra is oraal, ongeacht de maaltijden. Het is noodzakelijk seksuele stimulatie voor de drug-actie. De aanbevolen dosis van 10 mg moet worden gehouden van 25 tot 60 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in order die levitra zal fungeren. Als deze dosis niet het positieve effect geeft, het wordt verhoogd tot 20 milligram (als een regel dergelijke dosis wordt voorgeschreven bij prostatectomie en diabetes). Als de patiënt andere medicatie dosis van Levitra neemt moet 2,5-5 mg. Het is raadzaam de dosis 5 mg aan patiënten ouder dan 65 jaar. De arts kan de verhoging van de dosis tot de gebruikelijke 10 mg, afhankelijk van individuele tolerantie en de doeltreffendheid van de drug Levitra. Ook moet de aanbevolen dosis van het geneesmiddel van 5 mg worden voorgeschreven aan patiënten met matige lever dysfunctie. Neem geen Levitra meer dan een keer per dag. De maximale dosis van Levitra is 20 mg per dag.

Overdosering van Levitra.

Het is bekend dat de zaak eens inname van Levitra in een dosering van 80 milligram, maar het niet veroorzaakt door bijwerkingen. Maar tweemaal dagelijkse inname van het geneesmiddel in een dosering van 40 mg veroorzaakt de duidelijk gemarkeerd rugpijn. Het is symptomatisch en ondersteunende therapie bij overdosis aanbevolen.

Contra-indicaties en aanbevelingen van Levitra nemen voor patiënten met chronische ziekten

De geneeskunde Levitra wordt niet aanbevolen voor gebruik:

 • voor patiënten met hart-en vaatziekten, wie de seksuele activiteit is gecontra-indiceerd
 • Als de patiënt beroerte of hartinfarct heeft geleden in de afgelopen zes maanden
 • Als de bloeddruk van de patiënt in rust minder dan 90 mm Hg
 • Als de patiënt is diagnosticated en als waargenomen ongecontroleerde hoge bloeddruk
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met unstable angina pectoris
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met aangeboren verlenging van QT-interval
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met aorta stenose en idiopathische hypertrofische subaortic stenose
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met ernstige lever failure
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met definitieve nierfalen vereisen dialyse
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met erfelijke degeneratieve retinale ziekten (bv. pigmentary retinopathie)
 • Als de patiënt heeft zijn diagnosticated met anatomische vervorming van de penis (bv. patiënten met de ziekte van Peyronie, kromming, cavernous fibrose)
 • leukemie, multipel myeloom, patiënten met sikkelcel anemie
 • patiënten met een acute aandoening van peptic ulcer en neiging tot bloeden
 • Indien de patiënt overgevoelig zijn voor onderdelen van de drug Levitra
 • Indien de patiënt neemt nitraat met drugs (isosorbide dinitrate, nitroglycerine, isosorbide Mononitrate), evenals de donateurs van oxide van stikstof
 • Indien de patiënt remmers van HIV protease (ritonavir, indinavir neemt)

Het is gecontra-indiceerd Levitra nemen voor vrouwen en kinderen minder dan 16 jaar oud.

Bijwerkingen van Levitra.

De volgende bijwerkingen tijdens het gebruik van de drug:

 • patiënten kunnen hoofdpijn, visuele stoornissen, duizeligheid, verhoogde Toon in spieren, slaperigheid optreden

Zeldzamer:

 • misselijkheid, dyspepsie, hoogte van gamma-glutaminetransferase niveau
 • terug pijn, rhinitis, laryngeal oedeem, spierpijn, verhoogde niveau van creatinkinase

Voorzorgsmaatregelen en bijzondere aanwijzingen voor Levitra nemen.

U moet het overleg van de dokter constante of periodieke vaatziekten vóór gebruik van Levitra hebt, omdat het risico van complicaties veroorzaakt door het gebruik Levitra tijdens seksuele activiteit groot in uw geval is.

Voordat rijden zorg ervoor dat uw conditie is normaal na het innemen van de pil en er zijn geen bijwerkingen beschreven. Het is niet aanbevolen om vardenafil (belangrijkste ingrediënt van Levitra) met andere geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen (zoals sildenafil, tadalafil) nemen omdat de studies van de gevolgen van dergelijke overheidsdiensten niet werden gehouden.

Voorwaarden en opslagvoorwaardenvoor Levitra

Buiten bereik van kinderen houden en geef de pillen niet aan kinderen. Geldigheidsduur van Levitra is drie jaar vanaf de productiedatum. Winkel op een droge plaats, de bewaartemperatuur lager is dan 30C.