Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

levitra 10mg (vardenafil)

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

levitra 10mg (vardenafil)

De man heeft alleen een erectie als de seks arteriolen ontspannen zijn. Ze bevinden zich in de gladde spieren van de zwellichamen van de penis. Wanneer een jonge man opgewonden is en distikstofoxide de zenuwuiteinden van de penis binnengaat, komen cGMP-enzymen vrij. Deze zijn verantwoordelijk voor de bloedtoevoer naar de penis. Vardenafil, het hoofdbestanddeel van Levitra, blokkeert het splitsen van cGMP, wat betekent dat een kwaliteitserectie gedurende lange tijd bewaard blijft.

Hoe werkt het medicijn?

Het medicijn wordt onmiddellijk in het bloed opgenomen. Een uur later wordt een piek van actie van Levitra waargenomen. Het effect duurt maximaal 12 uur. Zodat het medicijn doeltreffend kan zijn, moet het op een lege maag worden ingenomen. Vet en calorierijk voedsel verzwakken het effect van vardenafil. Na 5 uur begint de lever het hoofdbestanddeel af te breken. Metabolismeproducten worden op natuurlijke wijze door de darmen opgeruimd. Het kleinste deel, ongeveer 6%, wordt uitgescheiden door de nieren. Zelfs als deze organen enigszins slecht werken, volgt u de algemene aanbevelingen voor de dosering - het zal het lichaam niet beschadigen.

Wat zijn de voordelen van Levitra?

  • Het medicijn is geïndiceerd, zelfs bij complexe pathologische veranderingen. Het medicijn verscheen relatief recent op de farmaceutische markt en bereikte door zijn effectiviteit onmiddellijk populariteit.
  • Lange actie. Het effect komt snel en duurt maximaal 12 uur.
  • Vardenafil, de hoofdcomponent, is superieur wat betreft selectiviteit voor andere PDE5-remmers. Het zijn deze stoffen die het mechanisme van drugsactie bepalen.
  • Als u Levitra gebruikt, hoeft u uzelf niet te beperken tot alcohol. Drinken is toegestaan, maar met mate. Dit heeft geen effect op het resultaat.
  • Levitra is een medicijn dat veilig is voor de menselijke gezondheid. Het belangrijkste is om te voldoen aan de dosering.

Is het medicijn doeltreffend?

Een dosis van 10 mg is aangeraden voor mannen met een zwakke potentie. Deze hoeveelheid van het medicijn zou genoeg moeten zijn om om te gaan met erectiestoornissen, zelfs bij ernstige gevallen. Dit is de optimale dosis dat uw erectieproblemen zal oplossen. Het medicijn kan genomen worden op regelmatige basis. Dit is een ander voordeel van Levitra.

Is het medicijn beschikbaar zonder voorschrift?

U kan het medicijn enkel aankopen in uw apotheker met een voorschrift. Maar als u Levitra op het internet bestelt, is dat niet nodig. Toch zal een vooroverleg met een arts zeker niet overbodig zijn. De specialist zal een diagnose stellen, problemen identificeren, de oorzaak van erectiestoornissen en de ernst van de ziekte vaststellen. De arts zal de optimale dosering selecteren om ervoor te zorgen dat het medicijn de gezondheid van een man niet schaadt.

Hoe neem ik het medicijn?

Levitra wordt ingenomen 40-50 minuten voor geslachtsgemeenschap, echter, in sommige situaties, mag de periode tussen het innemen en het seksueel contact 5-6 uur zijn. Het medicijn is actief tot 12 uur. De oorspronkelijke dosis is 10 mg. In sommige gevallen, wordt het aangeraden om het verminderen naar 5 mg. Ook al bedraagt de maximale toegestane dosis per dag 20 mg, mag de aangeraden dosis niet overschreden worden.

Levitra werkt alleen wanneer er seksuele stimulatie plaatsvindt. Dit verzekert een blijvende en sterke erectie. Als u dit resultaat hebt kunnen bereiken zonder stimulatie, is er teveel vardenafil aanwezig in het lichaam – verminder de dosering van het medicijn.

Zijn er restricties bij het nemen van het medicijn?

Mannen met milde lever- en nierproblemen en patiënten ouder dan 65 jaar kunnen het medicijn volgens de algemene voorwaarden nemen. In aanwezigheid van ernstige ziekten van inwendige organen, dient de dosering te worden verlaagd tot 10 mg. Als u 20 mg van het geneesmiddel gebruikt, kunt u onherstelbare schade aan het lichaam veroorzaken.