Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

levitra 40mg (vardenafil)

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

levitra 40mg (vardenafil)

De doeltreffendheid van Levitra wordt bepaald door de eigenschappen van de hoofdcomponent – Vardenafil. Het helpt zelfs in de ergste gevallen, heeft weinig beperkingen en contra-indicaties. De perfecte formule garandeert uitstekende resultaten. Dit is wat Levitra onderscheidt van andere medicatie. Het medicijn mag gecombineerd worden met vettige, calorierijke voeding en alcohol.

Mechanisme van de acties van Vardenafil

Sildenafil, Tadalafil en Vardenafil zijn één groep geneesmiddelen - PDE5-remmers. Ze vertragen de productie van enzymen, activeren het effect van stikstofmonoxide, veroorzaken ontspanning van de gladde spieren van de penis. Zwellichamen zijn gevuld met bloed - erecties treden op. Wanneer geslachtsgemeenschap eindigt, stopt Vardenafil met handelen. De productie van enzymen wordt hersteld. Bloed stroomt weg uit de penis en de erectie verdwijnt.

Het hoofdbestanddeel van Levitra heeft een positief effect op de seksuele activiteit. Een man herstelt sneller na het vrijen, heeft langere seks, krijgt rijke en intense emoties. Vardenafil komt het lichaam binnen en begint 20-30 minuten na toediening te werken. Het medicijn werkt alleen bij seksuele opwinding. Hoe sterker, hoe duidelijker het therapeutische effect is.

Voordelen van generieke Levitra

  • Lange, stabiele en kwaliteitsvolle erectie
  • Positief resultaat, zelfs in ernstige gevallen
  • Verhoogde gevoeligheid van de penis
  • Impulsiviteit en voldoening tijdens geslachtsgemeenschap
  • Minimum aan bijwerkingen en beperkingen

Gebruiksaanwijzing

Erectiestoornissen verschijnen in de aanwezigheid van verscheidene kwalen. Symptomen kunnen mild tot uitgesproken zijn. Levitra zal helpen om de erectie stabiel en lang te behouden. Het lichaam accepteert het medicijn zonder problemen en reageert positief op de hoofdcomponenten. Bijwerkingen zijn minimaal. Het medicijn is niet schadelijk voor de gezondheid, zelfs niet bij de aanwezigheid van ernstige ziektes.

Beperkingen bij het nemen van Levitra

  • Aangeboren QT-syndroom
  • Destabilisatie van ernstige lever- en nierfalen
  • Ernstige cardiovasculaire ziektes, hartaanvallen en beroertes
  • Uitgesproken vervorming van de penis

Dosering

Levitra is veilig voor het lichaam, maar het is beter om de dosering individueel te wijzigen. Volg het advies van uw huisarts om negatieve gevolgen te vermijden. Het risico van bijwerkingen is miniem, dus het spectrum van de dosering is breed. Een 10 mg dosis van het medicijn is geschikt voor de eerste keer en in het bijzijn van ernstige ziekten, 20 mg is de meest algemene dosis en maakt het makkelijk om het gewilde resultaat te bereiken. Maximale dagelijkse dosis is 40 mg.

Eén tablet zal omgaan met ernstige erectiestoornissen en complexe vormen van seksuele disfuncties. Het medicijn is compatibel met alcohol en vet voedsel en begint te werken na 20-30 minuten vanaf het moment van inname.

Contra-indicaties

Inname van Levitra is verboden voor minderjarigen, mensen met hypersensitiviteit aan de medische componenten, mensen met ziektes die een risico dragen voor bloedingen, mensen die gebruik maken van donors van stikstof, nitraten, ritonavir en indinavir.