Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

levitra 60mg (vardenafil)

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

levitra 60mg (vardenafil)

Levitra leidt in doeltreffendheid onder medicijnen voor verhoogde potentie. Wetenschappers zijn tot deze conclusie gekomen tijdens een studie van het Cologne Medical Center. Het piek-effect van vardenafil, de hoofdcomponent van het medicijn, duurt 3-5 uur. Deze tijd is voldoende voor geslachtsgemeenschap (en meer dan één keer!).

Wat doet de vraag naar Levitra toenemen?

  • Bewezen doeltreffendheid
  • Veiligheid voor het mannelijk lichaam en het voortplantingssysteem
  • Zeldzame verschijning van negatieve reacties
  • Geen leeftijdsbeperkingen (het medicijn is toegestaan voor oudere mannen)
  • 6-uur periode van het positieve effect
  • Verenigbaar met vettig voedsel en alcohol
  • Gebrek aan verslaving aan het medicijn
  • Snelle actie (het lichaam reageert binnen 30 minuten na inname op vardenafil)

Hoe verschijnt de erectie bij het nemen van Levitra?

Een erectie is een hemodynamisch proces. Normaal gezien wanneer een man opgewonden raakt, vloeit bloed naar zijn penis maar is de afvoer geblokkeerd. De zwellichamen vullen zich met bloed, en het mannelijk lid wordt stijf.

Het gebruik van Levitra maakt kleine aanpassingen aan het natuurlijke proces. Als gevolg van seksuele stimulatie scheiden de zwellichamen van de penis stikstofoxide af. De concentratie van de stof neemt toe en het enzym wordt geactiveerd. Het is betrokken bij de ontwikkeling van cGMP. Vardenafilum werkt als een remmer van het PDE5-enzym en een versterker van de stikstofoxide-actie. Dergelijke veranderingen verhogen de gevoeligheid van de penis en veroorzaken een sterke erectie, maar alleen vlak voor seksueel contact. Op andere momenten voelt de man zich zoals gewoonlijk.

Wanneer geslachtsgemeenschap ten einde komt en ejaculatie optreedt, wordt het effect van het geneesmiddel zwakker. Maar het is genoeg om weer opgewonden te raken en een stabiele erectie zal weer verschijnen. Terwijl het medicijn nog steeds effectief is, is alleen seksuele opwinding of stimulatie vereist voor het lid om de stijve positie in te nemen.

Een soortgelijk effect wordt waargenomen bij bijna alle mannen die Levitra hebben gebruikt en problemen hebben met de seksuele functie. Het medicijn werkt zelfs met een aanwezigheid van diabetes en na verwijdering van de prostaatklier.