Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

levitra Super Active (vardenafil)

Het geneesmiddel Levitra wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen

levitra Super Active (vardenafil)

Levitra Super Active werkt snel en voor een lange tijd, en dit is het belangrijkste voordeel. U kunt beginnen met geslachtsgemeenschap ongeveer 20-25 minuten na inname van het medicijn. Een man heeft 30-35 uur geen last van erectieproblemen. Hij wordt zelfverzekerd en kan anderhalve dag genieten van een heerlijke vakantie. Als je een goed weekend wilt hebben, neem dan Levitra op vrijdagavond of zaterdagochtend. Het medicijn werkt zodat een erectie alleen verschijnt als reactie op seksuele opwinding. Op andere momenten stoort het u niet. Het gebruik van vardenafil verbetert de gevoeligheid van de penis - nieuwe levendige emoties van geslachtsgemeenschap zijn gegarandeerd.

Wat is speciaal aan Levitra Super Active?

Het medicijn verschilt van medicijnen met dezelfde naam en dosis, dat 20 mg is. Reguliere Levitra is ook doeltreffend, maar het treedt minder snel op en het resultaat duurt minder lang. Super Active is zelfs doeltreffend in gevallen waarbij geen enkel ander medicijn geholpen heeft.

Hoe werkt het medicijn?

Op een natuurlijke manier, verschijnt de erectie als volgt:

 • Ten gevolge van stimulatie, raakt de man opgewonden
 • Veel bloed vloeit door de genitale bloedvaten naar de zwellichamen van de penis
 • Wegvloeien van het bloed wordt geblokeerd
 • Een erectie verschijnt

Wanneer geslachtsgemeenschap tot een einde komt, wordt het wegvloeien van het bloed doorheen de aderen hersteld, als gevolg daarvan staat het lid niet meer rechtop. Een erectie is onmogelijk zonder de onderdrukking van het PDE-5-enzym. Het wordt geactiveerd nadat de seks voorbij is. De essentie van Levitra en soortgelijke medicijnen komt gewoon neer op een gedwongen beperking van de enzymproductie om een hoogwaardige en langdurige erectie te bereiken.

Wie haalt voordeel uit Levitra?

Het medicijn is geïndiceerd voor seksuele disfunctie. De ziekte kan zich op verschillende manieren manifesteren, maar het resultaat zal altijd hetzelfde zijn - een gebrek aan een stabiele erectie. Als de reguliere Levitra niet heeft geholpen, probeer dan Levitra Super Active. Een dosis van 20 mg van het medicijn zou de gezondheidsproblemen van mannen moeten oplossen.

Hoe neem ik Levitra Super Active?

De minimale tijd tussen inname van medicijnen en seksueel contact is 20-25 minuten. Kauw niet op de capsule, slik hem heel door, spoel hem door met water. De dagelijkse dosis is beperkt tot 1 tablet van 20 mg. Het medicijn is 35 uur actief, dus de pauze tussen de doses moet 2 dagen zijn, niet minder. Levitra kan worden gecombineerd met alcohol (met mate) en met voedsel.

Welke eigenschappen heeft het medicijn?

 • Doeltreffendheid
 • Veiligheid
 • Record effect tot 35 uur
 • Snel effect
 • Mogelijkheid om met voedsel en alcohol te combineren
 • Minimale bijwerkingen
 • Matig effect op het lichaam

Wat zijn de bijwerkingen van Levitra?

Negatieve gevolgen treden zelden op, maar toch kunnen ze niet volledig worden uitgesloten. Bijwerkingen zijn dyspeptische stoornissen, duizeligheid, snelle doorstroming van bloed naar de nek en/of gezicht, zwelling van het neusslijmvlies. Als deze symptomen verschijnen na het innemen van het geneesmiddel en niet binnen 2 uur verdwijnen, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Misschien heeft u individuele intolerantie voor één van de bestanddelen van het medicijn. Meestal zijn mensen allergisch voor vardenafil - een zeer sterke component.