Rooster: Maandag - Zaterdag - 8:00-18:00, Zondag - 8:00-14:00
31 47137310

cialis soft 20mg (tadalafil)

Cialis het geneesmiddel op basis van tadalafil

cialis soft 20mg (tadalafil)

Cialis verscheen relatief recent op de medicijnmarkt. Maar vandaag zijn er vele analogen van dit medicijn, waarbij Tadalafil de hoofdcomponent in de samenstelling is. Het medicijn met het voorvoegsel "Soft" heeft een voordeel, omdat dit betekent dat de tabletten onder de tong moeten worden opgelost. Deze nuance is erg belangrijk omdat dit het begin van het gewenste effect versnelt en ook de absorptie in het spijsverteringsstelsel elimineert.

Het is dus mogelijk om het medicijn te combineren met alcoholische dranken en calorierijk voedsel, wat onmogelijk was met de standaardvorm van het medicijn. Tadalafil is een component die de bloedstroom naar de penis lokaal verhoogt, namelijk naar de zwellichamen. Tegelijkertijd ontspannen de spieren van de penis, samen met de bloedstroom. Door dit proces ontstaat een sterke en rigide erectie (voor zover dat van nature mogelijk is). Het belangrijke punt is dat het effect alleen optreedt wanneer er een seksuele opwinding tegenover de partner is.

Voordelen van het medicijn

Tadalafil heeft een hoge selectieve eigenschap en beïnvloedt alleen de enzymen die de geslachtsdelen beïnvloeden en onverschillig zijn voor andere organen. Dit is een ander voordeel van dit middel. Dankzij deze functie worden bijwerkingen bijna niet waargenomen.

Je moet ook begrijpen dat er na het innemen van het medicijn alleen een erectie optreedt als er sprake is van een uitgesproken seksuele opwinding. Het zijn de impulsen die afkomstig zijn van het centrale zenuwstelsel die het proces van natuurlijke erectie in gang zetten. De volgende voordelen van het medicijn zijn vermeldenswaardig:

  • Gegarandeerde hoge doeltreffendheid, zelfs bij ernstige vormen van erectiestoornissen
  • Betaalbare prijs
  • Langdurige actie periode (tot 36 uur) die andere gelijkaardige medicatie niet kan bereiken
  • Zelfs de volgende dag na het innemen van het medicijn is een erectie mogelijk wanneer er seksuele opwinding tegenover de partner is

Het medicijn kan door patiënten van elke leeftijd worden gebruikt voor het corrigeren van dysfuncties die verband houden met de gezondheid van mannen. U kunt het medicijn gebruiken in verschillende stadia van de ziekte en met elke ernstgraad van dergelijke aandoeningen, gaande van episodisch tot aanhoudend. Meestal kunnen episodische gebeurtenissen te wijten zijn aan psychische stoornissen en de oorzaak van normale gevallen kan hormonaal of somatisch zijn.

Voorzorgen en beperkingen

Ook al heeft het medicijn vrijwel geen bijwerkingen, betekent het niet dat u er niet voorzichtig mee moet omgaan. Voor gebruik wordt aanbevolen om een specialist te raadplegen om problemen te voorkomen. Dit medicijn kan niet worden gecombineerd met bepaalde soorten medicatie; het is dus belangrijk om de instructies vóór gebruik aandachtig te lezen.

De arts zal helpen om het probleem beter te begrijpen. Daarnaast helpt de specialist u bij het kiezen van de ideale dosering voor een bepaald geval, rekening houdend met alle kenmerken van de ziekte en uw gezondheidstoestand. U kunt zo'n consult krijgen van verschillende specialisten, niet alleen van een seksuoloog, maar ook van een cardioloog, huisarts of androloog.

Als het medicijn voor de eerste keer wordt ingenomen, wordt geadviseerd om met een dosis van 20 mg te beginnen.

Het wordt aanbevolen om een halve pil onder de tong te leggen voor een mogelijke geslachtsgemeenschap en deze volledig te laten oplossen, door het beetje bij beetje in te slikken. Tegelijkertijd mag u de dagelijkse dosis van 20 mg niet overschrijden. Het oplossen van de tabletten in de mond kan ongewenste problemen met het spijsverteringsstelsel voorkomen. Hierdoor heeft u het voordeel van het drinken van alcoholische dranken, met mate, evenals het consumeren van calorierijk voedsel. Als de patiënt lijdt aan acuut nier- en leverfalen of problemen heeft met het cardiovasculaire systeem, is een aanpassing van de geneesmiddeldosering niet vereist. Het medicijn is effectief, betrouwbaar en wordt aanbevolen voor gebruik door iedereen die de potentie wil vergroten.